Tweezerman

The Beauty Tool expert”

 

Tweezerman is al jaren wereldwijd dé beautytool van visagisten, modellen en celebrities. Tweezerman is onmisbaar voor een complete beautyroutine van wenkbrauwen en wimpers tot grooming kits voor heren en pedicure- en manicure instrumenten. Het innovatieve karakter van alle producten, de superieure kwaliteit ervan en de garantie maakt het tot een uniek merk.

Met onderscheidende en vernieuwende beautytools is Tweezerman International wereldwijd hét merk voor beauty liefhebbers. Van top tot teen biedt Tweezerman een compleet assortiment aan van uitstekende kwaliteit. Verkrijgbaar bij parfumerieën, luxe warenhuis, de beter gesorteerde drogisterijen en de schoonheidsspecialist.

Al meer dan 35 jaar is Tweezerman de keuze van beroemdheden, make-up artists en professionals en creëert men beauty benodigdheden waarmee je niet zonder kan.  Van de catwalk naar de werkelijke wereld, Tweezerman biedt je de tools die je nodig hebt om de perfecte look te creëren.

Tweezerman
Tweezerman ProMaster
Tweezerman Mini
BrushiQ Tweezerman
Ben u op zoek naar een breed assortiment beautytools van hoogwaardige kwaliteit? Neem dan zeker contact met een van onze collega’s op.